ManuVision behandling – hvad er kropsterapi?

ManuVision er terapi via kroppen. Det er et kig ind i, hvordan vores fysiske krop reagerer på det liv vi lever og en indsigt i, hvordan vi kan bruge denne viden til at arbejde os hen mod det liv vi drømmer om.

Hvad enten vi er plaget af fysiske eller mentale spændinger – hvis ikke begge – så er vores vigtigste redskab, at lære at kunne anerkende vores krop med alle de følelser der er på spil inde i os.

Vi kan nemlig ikke bekæmpe kroppens sprog, som er de fysiske og følelsesmæssige reaktioner på det liv vi lever. Friheden ligger snarere i at lære at forstå det, navigere efter det og lade det vise os vejen mod de ting i tilværelsen, der giver os ro og glæde.

Det store spørgsmål er altså ikke hvordan vi kan blive fri FRA vores følelser, men hvordan vi kan blive frie I vores følelser. Og det er præcis det ManuVision handler om.

Elizabeth, som jeg har behandlet flere gange, skriver:

Kropsterapi åbner for mig døren indtil et ellers relativt lukket sjæleligt liv, som Simon kva sin berøring, omsorg og behandling åbner op for og giver mig mulighed for at arbejde med. Jeg bliver gjort opmærksom på sammenhængen mellem mit legeme og min sjæl og får hjælp til at fokusere på de kropslige områder, der lagrer de af mine - til dels tunge, til dels sammenfiltrede - følelser, jeg ikke selv når ind til.

Det er i sandhed en kærlig hånd, der blidt fører mig igennem smerten og hjælper kroppen til at blive opmærksom på evnen til selv at håndtere sine udfordringer og til at give mig styrke. Jeg går derfra lettet og mere rolig og jeg føler mig mere i et med min omverden.

 

Video: ManuVision behandling hos Kropsvis

 

ManuVision og kropsterapi

ManuVision behandling (og kropsterapi i det hele taget) er særdeles effektiv til lindring af smerter, stress og kropslig uro (som f.eks. angst, sorg og bekymringer).

Behandlingen består af både dybdegående og pulserende massage, zoneterapi, åndedrætsteknikker og ledfrigørelse. Der er særlig fokus på løsning af spænd og blokeringer omkring de primære led (ankler, knæ, hofter, skuldre, nakke, albuer), samt frigørelse af åndedrættet.

I en ManuVision behandling åbnes der op for bedre gennemstrømning af ilt og næringsstoffer til ellers blokerede områder i kroppen, hvilket kan være stærk forløsende både fysisk og mentalt.